Μαγνησιακός: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Μαγνησιακού και τονίζει πως «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» και χαρακτηρίζοντας κίνηση ανφέρ το γεγονός ότι κάποιοι σύλλογοι προσπαθούν να έλθουν σε επαφή με ποδοσφαιριστές τους, παρακάμπτοντας τη διοίκηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός δίνει μία απάντηση για διάφορα σενάρια που ακούγονται όλο το καλοκαίρι. Σενάρια που έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές της ομάδας και για ενδιαφέρον άλλων συλλόγων γι’ αυτούς. Το να υπάρχουν ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες από τον Μαγνησιακό είναι θεμιτό, αφού πέρυσι η ομάδα μας παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΘ και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Απολύτως φυσιολογικό είναι ορισμένοι ποδοσφαιριστές μας να έχουν μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων και αυτό μας χαροποιεί. Ωστόσο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε το γεγονός ότι κάποιοι σύλλογοι προσπαθούν να έλθουν σε επαφή μαζί τους, παρακάμπτοντας τη διοίκηση του Μαγνησιακού. Αυτό αποτελεί κίνηση ανφέρ και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την πλευρά μας.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι όποιος επιθυμεί να αποκτήσει παίκτη του Μαγνησιακού οφείλει πρώτα να έλθει σε επαφή με τη διοίκησή μας. Εξάλλου, μπορεί να υπάρχουν ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις που μάλιστα να μην έχουν να κάνουν με τον επίσημο Μαγνησιακό, αλλά να είναι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να πάρει παίκτη από τον Μαγνησιακό τον καλούμε να έλθει να συζητήσει μαζί μας γιατί όπως λέει και ο λαός μας «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.