Μακρής στο «Μagnesiasports»: «Οι παίκτες δίνουν και την ψυχή τους, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

«Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά» τονίζει ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι καλή για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές και μάλιστα οι δύο εκτός έδρας αλλά και η μία όντας τυπικά γηπεδούχος… Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους, αφού και αρκετές αγωνιστικές έχουν ακόμη μπροστά τους, αλλά και οι βαθμολογικές διαφορές παραμένουν οριακές.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, στη Νεάπολη και στις 15:00, με τους Σερραίους να… παραμονεύουν όντας μόλις δύο βαθμούς πίσω από το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου (10 έναντι 12).

Όσον αφορά τη φιλοσοφία της ομάδας από εδώ και πέρα, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη θέληση που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Φαίνεται ότι δίνουν την ψυχή τους για το θετικό αποτέλεσμα» είναι το πρώτο σχόλιο που κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θωμάς Μακρής, τονίζοντας στο «Magnesiasports» ότι η συνέχεια γίνεται ακριβώς στις ίδιες βάσεις.

«Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους σε κάθε περίπτωση. Η φιλοσοφία μας είναι αυτή, και δεν κάνουμε διακρίσεις σε εύκολα παιχνίδια και σε ντέρμπι. Όλα είναι δύσκολα και όλα θέλουν προσοχή, και αυτό ισχύει και για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό» τονίζει επίσης ο κ. Μακρής, για να συμπληρώσει: «Όπως έχει φανεί έως τώρα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι προερχόμαστε από μία μακρά χρονικά αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις, κάτι που επιβάλλει την ορθολογική και σωστή διαχείριση όλων των συνισταμένων. Δεν κοιτάμε καμία άλλη ομάδα, θέλουμε εμείς να είμαστε σε καλή κατάσταση και οι αθλητές μας να μην ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και να είναι σε θέση ν’ αγωνίζονται».

Άλλωστε, όπως καταλήγει ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, ο ίδιος όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες, που από την πλευρά τους φροντίζουν να τη δικαιώνουν με τα αποτελέσματα που παίρνουν. «Το μόνο που φοβόμαστε είναι ο κακός μας εαυτός» είναι το τελικό συμπέρασμα που επισημαίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.