Μαρούπα: Ο Αρκούδης ήρθε με γραμμένη τη λέξη υποβιβασμός

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Αρκούδης και Μαρούπα «τρώγονται» μεταξύ τους σε δημόσιο διάλογο σε ένα πρωτοφανές πινγκ πονγκ απόδοσης ευθυνών, ενδεικτικό της Επιτροπής που φέρει τη σφραγίδα του Αυγενάκη και της κυβέρνησης. Ο εμφύλιος συνεχίζεται, καθώς η Ειρήνη Μαρούπα σε διαδικτυακό σχολιασμό στα social media, αποκάλυψε πως ο Ηλίας Αρκούδης προσήλθε στην Επιτροπή με γραμμένη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Ναι είπε ψέμματα (σ.σ. Αρκούδης). Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των Δ.Σ. με τις λέξεις υποβιβασμό στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ περιμένει ακόμη το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά σε βάρος όλων των μελών της. Όπως άλλωστε είχε σχολιάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020. Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!»…

Δείτε τη διαδικτυακή συζήτηση της κ. Μαρούπα στο Facebook:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.