Μασκουνιάν: “O Τζόρνταν θα μου δίνει πάσες και εγώ θα σκοράρω”

Οι Μασκουνιάν και Ροντρίγκεθ ποζάρουν στον φακό του magnesiasports

Η Νίκη Βόλου έχει αποφασίσει να επενδύσει φέτος σε παίκτες από την Ισπανία και από την Αργεντινή, έχοντας αποκτήσει από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου εκτός του Κρουθ και τους Γκιγιέρμο Μασκουνιάν και Τζόρνταν Ντομίνγκεθ. Οι δύο τελευταίοι μίλησαν στο Magnesiasports, εκφράζοντας την πίστη τους για άνοδο, που είναι και το κίνητρό τους, για να έρθουν στην ομάδα.

 Ντομίνγκεθ: Λειτουργεί επαγγελματικά η Νίκη, κίνητρο η άνοδος

Ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ (31/1/95) κεντρικός χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί ως οκτάρι και δεκάρι, ενώ έχει περάσει από Θέλτα Βίγκο, Τολέδο, Μούρθια, Ελσίνκι και Κονκένσε, έχοντας παίξει και στην Εθνική Ισπανίας U17.

Εντύπωση κάνει η επιλογή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, με τον ίδιο να εξηγεί σχετικά: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήθελα να αποκτήσω ένα κίνητρο, που δεν το έβρισκα στην ομάδα μου στην Ισπανία, και το βρήκα στο εξωτερικό. Το ίδιο κίνητρο έχω κι εδώ, όπου βλέπω ότι τα πράγματα είναι επαγγελματικά».

Όσο για τη θέση του μέσα στο γήπεδο είπε: «Τις περισσότερες φορές αγωνίζομαι ως “οκτάρι”, όμως μπορώ να παίξω και ως επιτελικός, αλλά και στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Αν ο προπονητής μου πει να παίξω σε μία απ’ αυτές τις θέσεις, θα το κάνω».

Για τον λόγο που ήρθε στη Νίκη, επισήμανε: «Ήρθα, έχοντας το κίνητρο, γιατί ο στόχος της ομάδας είναι να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Τέλος, έδωσε την υπόσχεσή του στους φιλάθλους: «Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει στο μέγιστο και όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό υπόσχομαι λοιπόν. Μέρα με τη μέρα να βρεθώ στο 100% και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βελτιώνομαι και να βελτιώνεται παράλληλα και η ομάδα και στο τέλος να μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό είναι που θέλει η ομάδα, επομένως κι εγώ. Θέλω να δίνω τα πάντα και φυσικά χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας να έρχονται οι οπαδοί στο γήπεδο και να μας βοηθούν».

Μασκουνιάν: Εάν κάποιος προσπαθεί στο μέγιστο, στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο

Ο Μασκουνιάν, γεννημένος στις 2/9/96, έχοντας αγωνιστεί σε Μούρθια και Αλγάρ με  προπονητή εκεί τον Ισαάκ Χοβέ, που τον γνωρίζει καλά, είναι φορ με ύψος 1.89, αλλά παίζει και στις πλευρές λόγω ταχύτητας, όπως λέει ο ίδιος.

Μπορεί ένας σοβαρός τραυματισμός να τον κράτησε εκτός γηπέδων για επτά μήνες, αλλά ο Γκιγιέρμο Μασκουνιάν πιστεύει ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του, όπως δηλώνει στο Magnesiasports. «Η ομάδα είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα βρεθούμε στην παραπάνω κατηγορία τη νέα σεζόν», τόνισε και πρόσθεσε:  «Θέλω να δίνω το 100%, να δουλεύω και σιγά-σιγά να προκύψουν τα αποτελέσματα. Εάν κάποιος προσπαθεί στο μέγιστο, στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο. Όλα βελτιώνονται, πάντα όμως με την υποστήριξη των φιλάθλων. Όλοι μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε ο ένας τον άλλο. Με τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές ενωμένους μπορεί να γίνουμε πολύ καλύτερη ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του εντός γηπέδου ανέφερε: «Είμαι ψηλός, αλλά θεωρώ ότι είμαι και γρήγορος, οπότε εκτός από κλασικός φορ, μπορώ να αγωνιστώ και στις πτέρυγες της επίθεσης».

Όσο για το αν μπορούν να συνεργαστούν καλά οι δυο τους μέσα στο γήπεδο, ο Γκιγιέρμο Μασκουνιάν είπε χαμογελώντας: «O Jordan θα μου δίνει πάσες και εγώ θα σκοράρω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.