Μαζική παρουσία του ΟΕΑΝΑΒ στο 89ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Με όλα τα σπουδαία ονόματα να συμμετέχουν στη διοργάνωση

Με 48 άκρως ενδιαφέρουσες κούρσες προκριματικών σειρών ανοίγει το πρωί (08:00) της Πέμπτης η αυλαία του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και συγκεκριμένα η Α΄Φάση που περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών Α-Γ Ελ βαρών Α-Γ Κάτω των 23 ετών και Εφήβων-Νεανίδων.

Από τις 48 προκριματικές σειρές οι 21 αφορούν στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων και οι υπόλοιπες 27 που αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συνολικά θα αγωνιστούν στο 49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 452 αθλητές κι αθλήτριες από 27 σωματεία με τον πρωταθλητή και πολυνίκη του περσινού πρωταθλήματος Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να παίρνει μέρος με την πολυπληθέστερη αποστολή που φτάνει τους 51 αθλητές-αθλήτριες και 26 σκάφη , ενώ ακολουθούν ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 41 αθλητές-τριες (23 σκάφη) και οι ΝΟ Μαυροχωρίου όπως και ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου που κατεβάζουν από 29 αθλητές κι αθλήτριες.

Με τα χρώματα των ομάδων τους και προκειμένου να τους βοηθήσουν στη βαθμολογία θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση όλοι οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης, μέλη των Εθνικών ομάδων που κάνουν ένα διάλειμμα από τη προετοιμασία τους.

«Παρά τις δυσκολίες, κυρίως οικονομικές, έχουμε μια εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή φετινό πρωτάθλημα που δείχνει ότι τα σωματεία μας , οι διοικήσεις και οι προπονητές τους εξακολουθούν να αγωνίζονται άοκνα με σθένος και αποφασιστικότητα για να προσφέρουν στους νέους της χώρας μας τη χαρά του υγιούς αθλητισμού» αναφέρει μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας στο έντυπο του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι καιρικές συνθήκες αναμένονται ιδανικές, ενώ πολύς κόσμος θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα και των τεσσάρων ημερών με αποκορύφωμα το σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο και την Κυριακή όλοι οι τελικοί του 69ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα καλυφθούν LiveStream από το επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.