Με 22 παίκτες το ρόστερ της Νίκης μετά την απόκτηση Τσιώλη

Με την απόκτηση Τσιώλη, που είναι παίκτης με μεγάλη προοπτική, η Νίκη φτάνει τους 22 στο ρόστερ, ενώ αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο για μία ακόμη μεταγραφή. Οι 22 ποδοσφαιριστές είναι οι Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Τασιάς, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Τσουλχάι, Ρόβας, Μέτσε, Τσεμπερίδης, Ιορδανίδης, Φάμπιο, Κέρι, Δεμηρτζόγλου, Τσιώλης, Ντινιωτάκης, Βουρδάκης, Βουκομάνοβιτς, Μαντζίρης, Κουτσούκης.

Από την άλλη αποχώρησαν οι Τζιώρας, Δωματάς, Λάιος, Μακένγκο, Αναστασίου, Κυριαλάνης και δόθηκαν με υποσχετική οι Ματθαίου και Σιώμος σε Αλμυρό και Σαρακηνό.

Η Νίκη πηγαίνει την Κυριακή στην Καρδίτσα, για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, όπου είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός διευθυντής της, Θάνου Θεοδώρου, με μόνο στόχο διπλό, ακολουθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Ιτέας, που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου και φυσικά στις 17 Φεβρουαρίου γίνεται το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι με τον συμπολίτη Ολυμπιακό. Είναι μία τριάδα αγώνων που θα κρίνει πολλά για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, αλλά στη Νίκη βλέπουν ότι η ομάδα είναι ακόμη πιο δυνατή με τις προσθήκες που έκανε.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.