Με αισθητή την παρουσία του κόσμου εκτός γηπέδου η “πρώτη” της Νίκης

Μία … περίεργη «πρώτη», με ελάχιστο κόσμο (50 άτομα) εντός του Παντελής Μαγουλάς, όπως επέβαλαν οι υγειονομικοί κανόνες, λόγω του κορωνοϊού, αλλά με πολύ παλμό εκτός γηπέδου, αφού αρκετοί οπαδοί μαζεύτηκαν ΕΞΩ απ’ αυτό διασκορπισμένοι στον χώρο, όπου θα ανεγερθεί η Θύρα 3, ήταν η φετινή για τη Νίκη Βόλου.

Επομένως, στους ποδοσφαιριστές δε θα λέγαμε ότι έλειψαν στο μέτρο του δυνατού και βάσει συνθηκών η ζεστασιά του κόσμου, που κάτω από δύσκολες συνθήκες φρόντισαν να απευθύνουν ένα θερμό καλωσόρισμα σε παίκτες (ανάμεσά τους και ο Νέτι Μέτσε, του οποίου η επιστροφή μετά από έναν χρόνο που έπαιξε στην Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα) και προπονητικό team και αυτοί κατάφεραν να νιώσουν την παρουσία του.

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης (μ’ αυτή τη φωνή, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος) παρουσίασε έναν-έναν τους 22 παίκτες (άλλοι τέσσερις που ανανέωσαν, έλειπαν) και το προπονητικό team, με τα ΟΛΕ των οπαδών και τα συνθήματα για τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό Βόλου, να συντροφεύουν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αμέσως μετά τελέστηκε ο αγιασμός από τον Νικιώτη ιερέα π. Απόστολο Ντόκο, που είναι ένα από τα σταθερά πρόσωπο κάθε «πρώτης» εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ακολούθως έγινε προπόνηση σε χαμηλούς ρυθμούς. Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν ο προπονητής της Νίκης, Στάικος Βεργέτης, και ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Η «πρώτη» και ο αγιασμός μεταδόθηκαν ζωντανά από το διαδίκτυο, αφού ο μεγάλος όγκος των φιλάθλων δεν μπορούσε να δώσει το παρών, ενώ μέχρι την έναρξη της προπόνησης άπαντες οι ποδοσφαιριστές, όπως και το τεχνικό team, αλλά και οι διοικούντες φορούσαν μάσκες.

Η πιο ωραία στιγμή πάντως ήταν όταν οι παίκτες πήγαν προς τους οπαδούς που βρίσκονταν στα κοντά στα θεμέλια της Θύρας 3 έξω από το γήπεδο και οι οποίοι δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ανάβοντας καπνογόνα.

Οι παίκτες που έδωσαν το παρών

Οι 22 παίκτες που έδωσαν το παρών στην «πρώτη» ήταν κατά σειρά παρουσίασης οι Μάνος Αποστολίδης, Άνθιμος Καθηνιώτης (γκολκήπερ από την Κ17 της Νίκης), Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Γιάννης Κοπιτσής, Αντώνης Μαυροζούμης, Χορδάν Ντομίνγκεθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Μιλτιάδης Χρόνης (από την Κ17 της Νίκης), Άλεξ Κρουθ (η είσοδός του συνδυάστηκε με το τραγούδι «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα» και με την περιγραφή Γεωργούντζου από το ματς Καλαμάτα-Νίκη 0-2), Δημήτρης Κοντοστάθης (τερματοφύλακας από την Αγία Παρασκευή), Γιώργος Γαλανόπουλος (ο υψηλόσωμος στόπερ και αμυντικός χαφ έπαιζε πέρσι και πρόπερσι στον Θησέα), Θοδωρής Κουκουτής (αριστερός μπακ από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Αντώνης Θεοδωρόπουλος (από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, ενώ πιο μπροστά ανήκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργος Φλώρος (δεξιός μπακ από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Λούκας Μπόσιο, Εμανουέλ Ιμπάνιεζ, Νέτι Μέτσε, Αχιλλέας Σαλαμούρας (από την Κ19 του ΠΑΟΚ) και Σέρχιο Γκονζάλες.

Απουσίαζαν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Αντόνιο Ροχάνο, Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Κώστας Κάρδαρης που έχουν ανανεώσει και θα έρθουν στον Βόλο τις επόμενες μέρες.

Το τεχνικό team

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής), ο … παππούς κατά τον Γιώργο Μαστρογιάννη Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων) καθώς και οι Κώστας Σταμέλος (αναλυτής), Γιώργος Κονδάκης (φυσικοθεραπευτής), Μανώλης Κοτρώνης (φροντιστής), Βασίλης Πανόπουλος (γενικός αρχηγός), ενώ  στο τεχνικό team εντάσσεται και ο Γιώργος Κυριάκος, που απουσίαζε.

Επίσης, παρουσιάστηκε ο διευθυντής ΠΑΕ, Ανδρέας Κικίλιας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.