Με Αλέξανδρο Σιώμο και τη νέα χρονιά ο Μαγνησιακός

Στην 9η ανανέωση προχώρησε ο Μαγνησιακός και όπως ανακοινώθηκε και ο Αλέξανδρος Σιώμος θα ενισχύσει τον σύλλογο και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά: “Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σιώμο, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1986 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Αγίας Παρασκευής και σε ηλικία 14 ετών έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τα επόμενα τρία χρόνια έπαιξε στον Θησέα, ενώ σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για τη Νίκη παίζοντας με την Κ20 του συλλόγου.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2014-15 μεταπήδησε στον Ρήγα Φεραίο και εκείνη τη σεζόν σε παιχνίδι με τον Βατανιακό πέτυχε και το πρώτο του γκολ στη Γ’ Εθνική. Λόγω σπουδών έπαιξε την επόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, μοιράζοντας τη χρονιά στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ομάδα Γ’ Εθνικής και στον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Επιστρέφοντας στο νομό Μαγνησίας αγωνίστηκε σε Πύρασο και Σαρακηνό, ενώ από το 2019 έως το 2022 ενίσχυσε τον Θησέα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας πιο παραγωγική τη σεζόν 2019-20 όπου σε 18 αγώνες πέτυχε οκτώ τέρματα. Συνολικά στη Γ’ Εθνική μετρά 43 συμμετοχές και 10 γκολ.

Στον Μαγνησιακό ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι και η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου ήταν καθοριστική, καθώς έπαιξε σε 21 ματς και πέτυχε 10 τέρματα. Στα μπαράζ για την άνοδο είχε τέσσερις συμμετοχές, ενώ σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Καρδίτσας.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.