Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Οι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, στον Βόλο, το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2024, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Επρόκειτο για τους 4ους και 5ους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος της τρέχουσας αθλητικής σεζόν, οι οποίοι έγιναν στον Βόλο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από Σέρρες, Καβάλα, Κιλκίς και Βόλο και οι συμμετοχές στο διήμερο άγγιξαν τις ενενήντα μία, μέσα από τις οποίες αξιολογήθηκαν δεκάδες ιππείς και αμαζόνες από εθνικούς κριτές, ενώ οι νικητές, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες, έλαβαν δώρα από τους χορηγούς των αγώνων.

Ο διοργανωτής όμιλος (Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.) έδειξε την άψογη προετοιμασία του και την εξαιρετική κατάσταση των αθλητών και των αλόγων του, διεκδικώντας τις περισσότερες θέσεις στην εξάδα της κάθε κατηγορίας.

Το Δ.Σ. του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην προετοιμασία του αγώνα, τους χορηγούς και δωροθέτες, καθώς και τους κριτές και τη γραμματεία για τη αψεγάδιαστη διεξαγωγή και συγχαίρει όλους τους αθλητές του ομίλου που αγωνιζόμενοι τίμησαν τα χρώματα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί και τους αθλητές και παράγοντες των επισκεπτών ομίλων, που με τη συμμετοχή τους έδωσαν ζωή στον αγώνα και στο άθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.