Με απουσίες στην Αθήνα η Βικτόρια Πλζεν

Ο μέσος Λούκας Τσέρμακ, που αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού και ο Χούμπνικ, θα είναι οι απόντες στη Βικτόρια Πλζεν, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στον αντίποδα επανέρχεται ο Λιμπέρσκι, ενώ στην αποστολή των Τσέχων συμπεριλήφθηκαν και οι: Κόζατσικ, Χρούσκα, Σβάτσεκ, Μπράμπετς, Πέρνιτσα, Ρέζνικ, Χλούσεκ, Χέιντα, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Προχάζκα, Κόβαρικ, Κάλβαχ, Χοράβα, Γιάνοσεκ, Κόπιτς, Μίχαλικ, Κρμέντσικ, Χόρι.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι καλά προετοιμασμένος. Στο πρώτο παιχνίδι νομίζω έπαιξε λίγο διαφορετικά. Στην έδρα του θα προσπαθήσει περισσότερο να επιτεθεί και να μην μας αφήσει χώρους να παίξουμε. Είναι ένας δυσάρεστος αντίπαλος στην επίθεση», δήλωσε ο αμυντικός Λούκας Χέιντα πριν τη σημερινή αναχώρηση της ομάδας του.

Ο Νταβίντ Λιμπέρσκι πρόσθεσε: «Είναι ισχυροί με την μπάλα, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στον πρώτο αγώνα. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε, αλλά δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Στην έδρα του είναι πολύ πιο δυνατός, το ξέρουμε αυτό. Θα είναι δύσκολα. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Και συμπλήρωσε: «Στην έδρα μας διατηρήσαμε 0-0, είναι σημαντικό. Παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την περασμένη σεζόν, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε την Τρίτη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.