Με Αστέρα, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ο ΝΠΣ Βόλος

Σήμερα (24/9) στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας αυτή τη στιγμή με τους Ατρόμητο και Παναιτωλικό στην «ουρά» με δύο πόντους.

Από την άλλη ο Αστέρας έχει δύο βαθμούς περισσότερους και αν κερδίσει, μπορεί να πάει και πέμπτος.

Ο ΝΠΣ Βόλος ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, ενώ από την άλλη η αποστολή του Αστέρα είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Ζουγλής, Σίτο, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Διαιτητής θα είναι ο Λαρισαίος Αθανάσιος Τζήλος και βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Στάικο και Αλέξανδρο Μπαλιάκα, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης, με  τέταρτο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη.

Τα εισιτήρια

Σήμερα Κυριακή τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 18.00 από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

*Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στις εξέδρες του σταδίου.

Μία νίκη σε δέκα ματς με Αστέρα ο ΝΠΣ Βόλος

Οι δύο ομάδες στις δέκα συνολικά αναμετρήσεις τους στη Stoiximan Super League έχουν μόλις δύο 0-0, στην πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι και στο τελευταίο τους χρονικά ματς. Και τα δύο αυτά ματς ήταν με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΝΠΣ Βόλος στις δέκα αυτές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας έχει μόλις μια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, στις 2 Οκτωβρίου 2021 με 2-1. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει επικρατήσει στις τρεις από τις πέντε επισκέψεις της στο Βόλο, ενώ στην τελευταία που ήταν για την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το εντυπωσιακό 3-3.

Ισοπαλία και νίκη για τους μικρούς

Χθες Σάββατο η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης και ήρθε ισόπαλη με 3-3, ενώ η Κ17 πήρε το διπλό στη Λαμία με 0-2.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.