Με δέκα ισοφάρισε και με εννιά κράτησε την ισοπαλία ο ΝΠΣ Βόλος με ΑΕΛ (1-1)

Με δέκα παίκτες ισοφάρισε και με εννιά, αφού έχασε και δεύτερο παίκτη με κόκκινη κάρτα, κράτησε την ισοπαλία με 1-1 ο ΝΠΣ Βόλος  στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης με πέναλτι που έφερε και την αποβολή του Μήτογλου. Παρόλ’ αυτά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τις επιθετικές λύσεις να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν τον βαθμό, αφήνοντας χωρίς νίκη την ΑΕΛ σε πέντε αγώνες από την αρχή του πρωταθλήματος.

Η πρώτη μεγάλη φάση καταγράφηκε στο 4’, όταν το πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά σιγά-σιγά η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και  έφτασε σ’ ένα γκολ με τη συμπλήρωση μισής ώρας, το οποίο όμως μέσω του VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Φιλίπ από αριστερά σέντραρε και ο Μιλοσάβλιεβιτς με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Γκαραβέλη,  αλλά το 0-1 δεν έγινε  σε εκείνο το σημείο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τελικά στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πινακά, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μήτογλου, με τον Γκαραβέλη να κάνει το αρχικό λάθος. Ο υψηλόσωμος στόπερ των κυανέρυθρων μάλιστα αποβλήθηκε και ο ΝΠΣ Βόλος συνέχισε με παίκτη λιγότερο.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που έπαιξαν επιθετικά και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 83’ με τον Δουβίκα να πλασάρει εύστοχα σε τετ-α-τετ.  Στο 83’ δόθηκε απευθείας κόκκινη στον Ριένστρα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο σε μια φάση που ο Σουηδός γλίστρησε και βρήκε άσχημα τον Σεσέροβιτς, αν και σίγουρα υπήρχαν διαμαρτυρίες για την απόφαση, που κρίθηκε ως πολύ αυστηρή.

Η ομάδα του Ανχελ Λοπεθ συνέχισε έτσι με εννιά,  αλλά κατάφερε να κρατήσει το 1-1 και να πάρει έναν βαθμό που είναι θετικός βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Νεντάκης (65’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (65’ Μπαρτόλο-88’ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα, Δουβίκας (88’ Κιάκος)

ΑΕΛ: Νάγκι, Φιλίπ (81’ Μαϊδανός), Ηλιάδης (89’ Κωστή), Μιχαήλ, Μπέρτος, Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Πλατέλλας (63’ Ντουρμισάι), Πινακάς (81’ Τόρζε)

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.