Με δωδεκάδα μετά από καιρό η Νίκη στα Γρεβενά

Για το σαββατιάτικο ματς με τον Πρωτέα, που αν το κερδίσει, "κλειδώνει" την παραμονή

Με δωδεκάδα μετά από αρκετό καιρό θα παραταχθεί η Νίκη στο αυριανό (13/4) κρίσιμο δεύτερο ματς των πλέι άουτ παραμονής του δεύτερου ομίλου της National League 1 στα Γρεβενά με αντίπαλο τον Πρωτέα.

Ο Οικονομίδης, που είχε υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου στο τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας με τον Εθνικό Πειραιώς εκτός έδρας, επιστρέφει σε αποστολή, έχοντας ξεπεράσει χωρίς χειρουργείο το πρόβλημά του και έχοντας ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις της τελευταίας βδομάδας.

Έτσι, θα είναι διαθέσιμος μαζί με τους Κρίπτσι, Βλαχογιάννη, Βρεττά (σ.σ. δείχνει ότι είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι), Κουτίνα, Κωστούλα, Γυφτάκη, Στύλλα, Μισαηλίδη, Σούκερα, Μπουντούρη, Σαββίδη.

Η Νίκη μετά το υπέρ της 79-70 το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θέλει να κάνει και το 2-0, που θα της εξασφαλίσει την παραμονή, χωρίς να χρειαστεί ένα τρίτο παιχνίδι και πάλι στην έδρα της (σ.σ. η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα προπονήσει σήμερα (12/4) τους παίκτες του στις 8 στο κλειστό των Γρεβενών, που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 17.00 το παιχνίδι, με την ομάδα να πηγαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για έναν ακόμη τελικό, που εύχεται να είναι ο τελευταίος.

Διαιτητές της αναμέτρησης Πρωτέας Γρεβενών-Νίκη θα είναι οι Μπακάλης-Κοϊμτζόγλου-Κώνης, ενώ η Νίκη δεν θα είναι μόνη σε μία καυτή έδρα, καθώς αναμένεται να έχει δίπλα της έστω και μικρό αριθμό φιλάθλων, λόγω και της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού των Γρεβενών.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.