Με Εκπ. Φρυγανιώτη εντός ο ΓΣ Αλμυρού, στο Κιλκίς ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την 11η αγωνιστική της National League 2

Ανεβασμένη ψυχολογία έχουν τόσο ο ΓΣ Αλμυρού όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, και θέλουν αμφότεροι να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι σήμερα Κυριακή, 14/01, στην 11η αγωνιστική της National League 2,  στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη εντός έδρας, και την Κούπα Κιλκίς, εκτός αντίστοιχα.

Ο ΓΣ Αλμυρού δυσκολεύτηκε εν μέρει την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ, ωστόσο πήρε μία σημαντική νίκη, που τον κρατάει στην τετράδα της βαθμολογικής κατάταξης. Ενισχυμένος πλέον και με τον Φώτη Τάσσο, που επέστρεψε μετά το τελευταίο πέρασμά του από τη Νίκη, ο ΓΣ Αλμυρού ποντάρει και στη δύναμη της έδρας, για να πάρει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη, οι δύο συνεχόμενες νίκες, πόσο μάλλον αυτή επί του ΓΑΣ Μελίκης που ήρθε με ανατροπή από το -19, έχουν ανεβάσει αρκετά τον Ολυμπιακό Βόλου και ψυχολογικά και βαθμολογικά, και θέλει απέναντι στην Κούπα Κιλκίς, εκτός έδρας, να κάνει μία καλή εμφάνιση που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Το έργο των παικτών του Γιώργου Κοσμάτου δεν είναι πάντως εύκολο, με την ομάδα του Κιλκίς να έχει ενισχυθεί τελευταία με τους έμπειρους Σάββα Μανούσο και Δημήτρη Γιαμπατζίδη.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΓΑΣ Μελίκης-ΑΕΛ

ΓΣ Αλμυρού-Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη

Κούπα Κιλκίς-Ολυμπιακός Βόλου

Αετοί Βέροιας-ΑΟ Τρίκαλα

Άργος Ορεστικό-Τιτάνες Παλαμά

Πιερικός Αρχέλαος-ΑΣ Καστοριάς

*Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17:00 με εξαίρεση αυτόν ανάμεσα σε Άργος Ορεστικό και Τιτάνες Παλαμά, που αρχίζει στις 19:00.

H βαθμολογία: Τιτάνες Παλαμά 19, ΑΣ Καστοριάς 18, ΑΟ Τρίκαλα 18, ΓΣ Αλμυρού 16, Πιερικός Αρχέλαος 16, Αετοί Βέροιας 16, Κούπα Κιλκίς 15, Ολυμπιακός Βόλου 13, ΑΕΛ 13, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 13, Άργος Ορεστικό 12, ΓΑΣ Μελίκης 11.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.