Με Φούτρη και Οικονόμου στον πάγκο ο Θησέας με Ύπατο στη Θήβα

Τον Α.Ο. Υπάτου στο στάδιο της Θήβας θα αντιμετωπίσει ο Θησέας την Κυριακή στις 15.00 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Αγριάς αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά έχει μεγάλη ανάγκη να φύγει με βαθμό ή βαθμούς, καθώς έχει μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες και μία ήττα και έτσι θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις το θετικό αποτέλεσμα.

Στις τάξεις των πρασίνων άπαντες πιστεύουν ότι θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που τέθηκαν -μετά τη λύση συνεργασίας με τον Λευτέρη Καλογήρου- υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Φούτρη, του οποίου η παραίτηση δεν έγινε δεκτή, και του αρχηγού της ομάδας και τραυματία αυτή τη στιγμή Κώστα Οικονόμου. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μαζί με τον πρώην συνεργάτη του Λευτέρη Καλογήρου είναι αυτοί που προετοιμάζουν τον Θησέα και θα την κοουτσάρουν μεθαύριο, θεωρώντας αμφότεροι ότι θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο. Σε ό,τι αφορά τον νέο προπονητή, γίνονται συζητήσεις ακόμη και με τεχνικούς εκτός Νομού Μαγνησίας και αναμένονται τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις.

Απών εκτός του Οικονόμου με τον Α.Ο. Υπάτου θα είναι και ο Μπόρας, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Βουρδάκης, που εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τη Δήμητρα στο ματς με την Αγία Άννα στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Να θυμίσουμε ότι η γηπεδούχος ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ έχει ξεκινήσει ως το μεγάλο φαβορί, έχει ήδη δύο απώλειες με δύο ισοπαλίες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μετά τη νίκη της πρεμιέρας και γι’ αυτήν είναι απαγορευτικό κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.