Με Μακρυωνίτη στην αποστολή ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Μακρυωνίτης λόγω του τραυματισμού στο πρόσωπο στο προηγούμενο ματς με τον Θεσπρωτό και των ραμμάτων που έκανε, θεωρούνταν ότι θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα, αλλά τελικά είναι μέσα στους 20 εκλεκτούς του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ σ’ αυτούς δεν υπάρχει ο τρίτος τερματοφύλακας Ζάχος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την αποστολή του λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου κι αυτήν αποτελούν οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Ρόκας, Λάσκαρης, Κόλα, Στεφάνοβιτς, Ράντι, Δεινόπαπας,  Κουτσιανικούλης, Πόζογλου, Σκοπελίτης, Κλεμέντε, Ντούνης, Τσίτας.

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος είναι πολλές για τον Ολυμπιακό Βόλου, που θέλει πάση θυσία το τρίποντο την Κυριακή στις 14.00 κόντρα στην Ιεράπετρα για την 5η αγωνιστική της Football League, έχοντας στο πλευρό του περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον κόσμο του.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνδυάσουν το πρώτο τους ματς στον Βόλο, στη νέα τους έδρα, τη Νεάπολη, και το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους με την παρθενική τους νίκη, ώστε να ξεκολλήσουν από τη 12η θέση και τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουν στους δύο την Ιεράπετρα. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τα Τρίκαλα, έχοντας μαζέψει οκτώ πόντους.

Διαιτητής θα είναι ο Πουλικίδης (Δράμας), βοηθοί του οι Τσακίρης (Δράμας), Νίκζας (Λάρισας) κι 4ος ο Μπουροζίκας (Λάρισας).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.