Με Μυγδονιακό στην έδρα της σήμερα η Αργώ Βόλου

Για τη 17η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών

Προσπαθώντας ν’ αφήσει πίσω της την ήττα από τον Περσέα, και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, και ενώ έχει ακολουθήσει η επικράτηση επί του ΑΣ Γιάννενα, η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου συνεχίζει σήμερα Σάββατο τις υποχρεώσεις της στην Α2 Εθνική, καθώς υποδέχεται στις 17:00 και στο κλειστό της Αγριάς τον Μυγδονιακό, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο την εξασφάλιση μίας ακόμη νίκης.

Η αρχική αναφορά στο παιχνίδι με τον Περσέα δεν είναι τυχαία, αφού η Αργώ κλήθηκε και σε απολογία για όσα είχαν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα την τιμωρία της Μαρίνας Αργυροπούλου με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο και για την ίδια και για τον βολιώτικο σύλλογο. Οπότε η έμπειρη αθλήτρια δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το σημερινό παιχνίδι.

Βέβαια, η υπόθεση είχε και άλλα επεισόδια κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, καθώς η Αργώ απέστειλε τα απολογητικά υπομνήματα αλλά έκανε και αναφορά τόσο για τον προπονητή του Περσέα όσο και για τη στάση των διαιτητών, θεωρώντας ότι η συμπεριφορά και η στάση αμφότερων των πλευρών δεν είχε καν αθλητικά χαρακτηριστικά…

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση και πάλι, στο μήνυμά στα social media η Αργώ επισημαίνει τα εξής: «Η ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία του στόχου που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή όπως όλα. Σκοπός είναι να  χρησιμοποιηθούν όλες  οι παίκτριες και να δώσουν το κάτι παραπάνω που θα τους φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλούμε το φίλαθλο κοινό να υποστηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών μας».

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Αργώ Βόλου-Μυγδονιακός

ΕΑΛ-ΧΑΝΘ

Μακεδόνες-Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

ΜΑΣ Νέα Γενεά-ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΠΑΘ Περσέας-Αίας Ευόσμου

ΑΣ Γιάννενα-ΣΠΑ Καρδίτσας

Η βαθμολογία: ΟΠΑΘ Περσέας 40, ΕΑΛ 36, Αργώ Βόλου 35, ΜΑΣ Νέα Γενεά 35, ΧΑΝΘ 32, ΠΑΣ Γιάννινα 32, Αίας Ευόσμου 25, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 18, Μακεδόνες 14, ΣΠΑΚ 11, Μυγδονιακός 7, ΑΣ Γιάννενα 3.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.