Με Μπουρούση η κοπή πίτας των Διαιτητών Μπάσκετ Μαγνησίας (photos)

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας την Πέμπτη 15/02/2024 στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο κ. Ιωάννης Μπουρούσης, πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής και πρόεδρος της ομάδας ΚΑΕ ΑΣ Καρδίτσας, για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ και στην Εθνική μας ομάδα, η οικογένεια του αείμνηστου επίτιμου μέλους του ΣΔΚΜ Θανάση Δεσλή, για την τεράστια προσφορά του στην ελληνική διαιτησία και στον Σύνδεσμo, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κ. Δημήτριος Καραστάθης για τη στήριξή του στον ΣΔΚΜ και στο μπάσκετ της Θεσσαλίας.

Τα πτυχία τους έλαβαν, καθώς ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη σχολή διαιτησίας, οι κ.κ. Εμμανουήλ Βογιατζής, Παναγιώτα Γκανάλα, Ιάκωβος Καλλίκας, Κων/νος Κόκκαλης, Αφροδίτη Μόσιου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Γιάννη Μπορούση, της οικογένειας του Θανάση Δεσλή και του Δημήτρη Καραστάθη, εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο Aντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Σπυρίδων Γάτος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθημερινότητας κ. Μιχαήλ Καπουρνιώτης, εκ μέρους της Ο.Δ.Κ.Ε. ο κ. Γεώργιος Μηναρετζόπουλος, εκ μέρους της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. η πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κα Βάγια Μόρφη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας με τον πρόεδρό τους κ. Χαράλαμπο Μαντούδη.

Τυχερή της βραδιάς, η μικρή κόρη του αείμνηστου Αθανάσιου Δεσλή, Δέσποινα Δεσλή, η οποία μαζί με το φλουρί κέρδισε και μια δωροεπιταγή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.