Με ψηλά το κεφάλι στη Βουλιαγμένη ο ΟΥΚ Βόλου

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Ουραγός στη βαθμολογία της Α1 πόλο Ανδρών παραμένει ο ΟΥΚ Βόλου (μαζί με τον Εθνικό) μετά και τις ήττες από Περιστέρι και ΠΑΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει από τη στιγμή που καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται. Βέβαια τα μέλη του ΟΥΚ θέλουν νίκες και για λόγους ψυχολογίας, αν και απέναντι στη Βουλιαγμένη σήμερα ξέρουν ότι δεν είναι το φαβορί.

Τόσο απέναντι στο Περιστέρι όσο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και ειδικά στο δεύτερο, ο ΟΥΚ Βόλου έδειξε στην αρχή να παλεύει, αλλά από ένα σημείο και μετά, ειδικά στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις συνθήκες των αγώνων. Μπορεί βέβαια απέναντι στο Περιστέρι οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα και η διοίκηση να μην είχαν υψηλές βλέψεις, από την άλλη όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι ήθελαν κάτι καλύτερο…

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν για το καλύτερο, αύριο Τετάρτη στις 14:00, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της κατηγορίας. Ωστόσο αν και γηπεδούχος ο ΟΥΚ Βόλου, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αλλά στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη, μιας και ο αντίπαλος έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ζήτησε από την ομάδα του Βόλου να γίνει το παιχνίδι στην Αττική. Το ίδιο αίτημα έχει καταθέσει εξάλλου και ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΓΣ Ηλιούπολης-Απόλλων Σμύρνης

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Βουλιαγμένης

Πανιώνιος-ΝΟ Χανίων

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Εθνικός-ΑΕΚ

Η βαθμολογία:

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 18
  2. Ολυμπιακός 15
  3. ΓΣ Περιστερίου 16
  4. Απόλλων Σμύρνης 15
  5. Υδραϊκός 13
  6. ΠΑΟΚ 10
  7. Πανιώνιος 9
  8. ΝΟ Χίου 9
  9. ΝΟ Χανίων 9
  10. ΑΟ Π. Φαλήρου 7
  11. ΑΝΟ Γλυφάδας 6
  12. ΑΕΚ 5
  13. ΟΥΚ Βόλου 3
  14. Εθνικός 3

Η επόμενη αγωνιστική (3/4): Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΣ Περιστερίου, ΝΟ Χανίων – Υδραϊκός, Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος (αναβάλλεται).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.