Με Ρόκα η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και απουσίες

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Τρίτη (2/1) ο Στάθης Ρόκας με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά η ανακοίνωσή της απόκτησής τους μετατέθηκε για την Τετάρτη.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής σίγουρα αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, αφού εκτός από τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία, είναι πάρα πολύ αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, καθώς, παρότι κατάγεται από τη Μαγούλα Αττικής, δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί οπαδός του Ολυμπιακού και γι’ αυτό επέλεξε τους ερυθρόλευκους για τη συνέχιση της καριέρας του και την τρίτη του θητεία σ’ αυτούς.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ είναι πάλι παίκτης της αγαπημένης του ομάδας και μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Στάθης Ρόκας έχει 113 εμφανίσεις και 2 γκολ στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό, τον Θρασύβουλο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ολυμπιακό Β. και τον Πανιώνιο σε οκτώ περιόδους, 128 ματς με 5 τέρματα στη Β’ Εθνική με Ατρόμητο Αθηνών, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Β., Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό και 31 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική με Βύζαντα Μεγάρων και Φωστήρα. Επίσης έπαιξε 37 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας με 1 γκολ και 4 φορές στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό Β., με τον οποίον έχει αγωνιστεί συνολικά 104 φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του.

Στην προπόνηση της Τρίτης έδωσαν το παρών και οι δύο πρώτες μεταγραφές για τη χειμερινή περίοδο, που ανακοινώθηκαν την Κυριακή και είναι ο ακραίος επιθετικός Αντώνης Καμπλιώνης και ο κεντρικός χαφ Κλεβί Κόλα.

Ο πρώτος είναι 26 ετών και τελευταία του ομάδα ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν. Συνολικά έχει 29 παρουσίες με ένα γκολ στη Β’ Εθνική με τη φανέλα των Χανίων και των Τρικάλων, ενώ με την ΑΕΛ αγωνίστηκε μόνο στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου συνολικά έχει 10 ματς με δύο γκολ. Στη Γ’ Εθνική έχει μεγάλη εμπειρία με 89 συμμετοχές και 15 γκολ με Χανιά, Τρίκαλα, Πύδνα, Απόλλωνα Λάρισας και Ιάλυσο.

Ο δεύτερος, 25 ετών, είναι πολύ πιο γνωστός στους Βολιώτες φιλάθλους, αφού αναδείχθηκε από τον Μαγνησιακό και συνέχισε για δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου (57 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με δύο γκολ) και στο φετινό πρώτο εξάμηνο στον Αχιλλέα Φαρσάλων (12 παιχνίδια με ένα τέρμα).

Τις επόμενες μέρες ο Λάκης Μπακάλης θα διαπιστώσει καλύτερα την κατάσταση των νεοαποκτηθέντων και θα μιλήσει μαζί τους, αφού στη σημερινή προπόνηση δόθηκε βάρος στη φυσική κατάσταση. Απ’ αυτή πάντως απουσίαζαν ο Σκανδάλης και ο Καρβούνης, που φαίνεται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Πάντως ήταν στο Πανθεσσαλικό ο Καράμπελας, για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.