Με στόχο τη νίκη στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Βόλου

τα χαμόγελα περισσεύουν στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου μετά και το θετικό αποτέλεσμα αλλά και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα απέναντι στην Τρίγλια. Ωστόσο το σύνολο των «ερυθρόλευκων» προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με την Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας, θέλοντας μία ακόμη νίκη που θα κρατήσει τη βολιώτικη ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.

Άλλωστε, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα συνεχίζουν να κρατούν ζωντανές τις ελπίδες των «ερυθρόλευκων« για την κατάληψη μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στη Super League 2, οπότε τρεις ακόμη βαθμοί θα κρατήσουν σε τροχιά ανόδου τον Ολυμπιακό Βόλου.

Βέβαια, όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα όπως έχει τονίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος, και αυτό επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία στους παίκτες του. Άλλωστε και ο ίδιος ξέρει καλά ότι η Καβάλα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και το γεγονός ότι έχει χάσει βαθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Στόχος λοιπόν η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να έχουν καλές γιορτές με δώρο… τρεις βαθμούς, υπερπολύτιμους στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στην Super League 2. Το γεγονός εξάλλου ότι οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες είναι καλές επιτρέπει στον Σούλη Παπαδόπουλο να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Δύο αναγκαστικές απουσίες…
Αναγκαστική ήταν η αντικατάσταση του Φίλιππου Σκοπελίτη στο παιχνίδι με την Τρίγλια την περασμένη Κυριακή, με τον παίκτη να ταλαιπωρείται πλέον από οιδηματικό τραυματισμό στο γόνατο και να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Καβάλα.

Από την άλλη, όπως έχει γίνει γνωστό ο Στέλιος Πόζογλου, ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, θα μείνει εκτός αποστολής καθώς θα εκτίσει την Κυριακή την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει λόγω καρτών. Οπότε αναγκαστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος αναζητά λύσεις για τη βασική ενδεκάδα εκ των έσω, έχοντας ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Γιδόπουλος, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασιστεί που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι που πιθανότατα θα προκύψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για την περίοδο των εορτών.

Aπό εκεί και πέρα ο Βοσνακίδης που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός ενδεκάδας αλλά και αποστολής στο παιχνίδι με την Τρίγλια αλλά και ο Ρόκας, αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν τελικά να είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.