Με Στύλα και Τζοβάρα η Αργώ και τη νέα σεζόν

Η Τζοβάρα

Την ανανέωση συνεργασίας με τη Στεργιάνα Στύλα και τη Γιώτα Τζοβάρα ανακοίνωσε η Αργώ, η οποία έχει ήδη κάνει γνωστό ότι παραμένουν στην ομάδα, που θα συμμετάσχει και πάλι στην Α2 γυναικών, οι Πολίνα Προκουντίνα, Ελίνα Γερολυμάτου και Μαρίνα Αργυροπούλου.

Ακόμη, έχει αποκτηθεί η Λαρισαία Κλειώ Βενέτη, που έπαιζε σε ανώτερη κατηγορία (Pre League) με το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης (ΑΣΠ) Κόρινθος, αποτελώντας το μεταγραφικό «μπαμ» μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση για τη Στύλα: «Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια ΣΤΕΡΓΙΑΝΑ ΣΤΥΛΑ.

Η Στεργιάνα, αν και Γ’ Λυκείου τη χρονιά που μας πέρασε βοήθησε τα μέγιστα για την επίτευξη του εφετινού στόχου. Όπου και αν της ζητήθηκε αμέσως πρόσφερε της υπηρεσίες της. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, γεννηθείσα το 2005 και έχει ύψος 1.84. Είναι φοιτήτρια του τμήματος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στον Βόλο.

Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλωσορίζει την αθλήτρια στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία».

Η Στύλα

Η ανακοίνωση για τη Τζοβάρα: «Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ.

Η Τζοβάρα Γιώτα αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ την περσινή μεταγραφική περίοδο και βοήθησε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου. Αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, γεννηθείσα το 1998 και έχει ύψος 1.72. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στον Βόλο.

Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλωσορίζει την αθλήτρια στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.