Με το βλέμμα στο ΕΑΚ και στο επόμενο φιλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ προετοιμάζει το γήπεδο για την επιστροφή του...

Δεν μπόρεσε να βρει κάποιον αντίπαλο το περασμένο σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός Βόλου για να δώσει φιλικό παιχνίδι, οπότε μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται στις προπονήσεις και στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας.

Εκτός αν δοθεί κάποιο παιχνίδι μεσοβδόμαδα (αν και κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο), ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Τσαριτσάνης (στον δήμο Ελασσόνας) και από εκεί και πέρα έχουν φιλικό μεσοβδόμαδα (με Αχιλλέα Φαρσάλων στις 6 Σεπτεμβρίου), και ακολουθεί αυτό με τον Δωτιέα Αγιάς, επίσης εκτός έδρας.

Την ίδια στιγμή, αναμονή επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» για την επιστροφή των τραυματιών ή ασθενών όπως είναι οι Θάνος Κυρίτσης, Σέττος και Κούλπας, ώστε όλοι να είναι 100% έτοιμοι για να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα, με φόντο την έναρξη της αγωνιστική δράσης και επισήμως το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Η δουλειά συνεχίζεται στο γήπεδο του Σαρακηνού για τους «ερυθρόλευκους», ενώ σύντομα αναμένεται να μπει η ομάδα και στο ΕΑΚ Βόλου, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλα σημεία, έχοντας δοθεί έμφαση το προηγούμενο διάστημα και στα αποδυτήρια. Προφανώς όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα γίνει και μία ανοιχτή προπόνηση για το κοινό σε στυλ πρώτης επίσημης. Πάντως όσοι έχουν παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βγάλει συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.