Με τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γ.Σ. Αλμυρού

Με την αίσθηση ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έχει την ιστορία και τη βαριά φανέλα, αλλά είναι αποδυναμωμένη αγωνιστικά, θα κατέβει ο Γ.Σ. Αλμυρού στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική, το οποίο δίνει στην έδρα του την Κυριακή στις 16.00.

Ο αντίπαλος της ομάδας του Στέλιου Αρσένου υποβιβάστηκε φέτος στη Γ’ Εθνική μετά από πέντε χρόνια στη Football League και διαθέτει μία ομάδα νεαρούς παίκτες, που θα έχει ως στόχο τη σωτηρία.

Σε ό,τι αφορά τον γηπεδούχο Αλμυρό, τρεις είναι οι σίγουροι απόντες: ο Αλεξανδρής, που έχει ένα οίδημα στο γόνατο, και οι νεαροί Δημητρίου και Χατζής, που προέρχονται από την Κ20 της Ξάνθης και της ΑΕΛ αντίστοιχα και δεν είναι έτοιμα τα δελτία τους. Ο Ναουμίδης θα είναι κι αυτός πιθανότατα απών, αν και θα είναι στο γήπεδο. Ο στρατευμένος υψηλόσωμος στόπερ, που είναι σε στρατόπεδο στο Λιτόχωρο και θα έρθει μέσα στο πρώτο 10ημερο του Οκτώβρη στη Μαγνησία, γυμνάζεται με πρόγραμμα που του έδωσε ο Στέλιος Αρσένος σε γήπεδο που είναι κοντά στη μονάδα του και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή.

Στον Αλμυρό θα έρθουν και Καρδιτσιώτες φίλαθλοι, ενώ αναμένεται και αρκετός κόσμος από τους γηπεδούχους, που θα δείξουν ότι στηρίζουν τη νέα προσπάθεια. Μάλιστα σε ανακοίνωση του Γυμναστικού τονίζεται: «Η νέα αγωνιστική περίοδος 2018-19 βρίσκεται προ των πυλών. Η ομάδα μας, αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή, ξεκινά το δύσκολο και μακρύ ταξίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να πραγματοποιήσει μια πορεία εφάμιλλη με την περυσινή και στο τέλος να πανηγυρίζουμε την παραμονή στις Εθνικές κατηγορίες. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού να δώσουν βροντερό παρών και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, για ακόμη μία φορά, στηρίζοντας αυτήν τη νέα και μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά».

Ο Στέλιος Αρσένος μπορεί να υπολογίζει στους: Σταυράκη, Βίτσο, Καρρά, Στουρνάρα, Κόκκα, Μπαρούτα, Βανγκέλι, Παπακώστα, Δημηνά, Τσιώλη, Κοντοβά, Τζοβάρα, Τσελεπή, Κρανά, Καλαμίδα, Τσιουρή, Τιμπλαλέξη και ίσως στον Ναουμίδη.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.