Με Βλιώρα στον πάγκο έδωσε το φιλικό η Νίκη στον Αλμυρό

Οδηγίες στον πάγκο της Νίκης στο σημερινό φιλικό
Θα αποτελέσει δίδυμο με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη

Η είδηση του φιλικού που έδωσε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης στον Αλμυρό απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ότι στον πάγκο βρισκόταν ο Γιώργος Βλιώρας, που καθοδηγούσε τους παίκτες μαζί με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Η Νίκη πηγαίνει λοιπόν σε ένα τεχνικό δίδυμο και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση, αφού μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η έναρξη συνεργασίας με τον κ. Γκουγκουτούδη, ο οποίος ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο στην προετοιμασία.

Στο φιλικό, που ήταν το πρώτο για τη Νίκη, δεν κρατήθηκε σκορ, αφού αυτό μηδενιζόταν ανά δεκάλεπτο, κι αυτό που ενδιέφερε κυρίως τους προπονητές, ήταν οι δοκιμές σχημάτων.

Ειδικά η Νίκη, που έχασε πολλές προπονήσεις με τη θεομηνία, είναι πίσω στην προετοιμασία και θέλει τον χρόνο της να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Για ελάχιστα λεπτά να σημειωθεί ότι μπήκε στο παρκέ και ο Πελίγκος, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της βολιώτικης ομάδας και για τον οποίον απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Το επόμενο φιλικό της Νίκης θα είναι στις 17.30 την επόμενη Τετάρτη (20/9) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.