Μea Culpa για την Ευγενία Φραγκούλη

Η Ευγενία Φραγκούλη δεξιά, με την προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Ελένη Παπαθανασίου στο κέντρο και αριστερά την προπονήτρια της Εθνικής Κωφών στις Γυναίκες, Αθηνά Ζέρβα

Μερικές φορές τα λάθη έρχονται αβίαστα, και όταν επισημαίνονται πρέπει πάραυτα και με τον δέοντα τρόπο να διορθωθούν. Οπότε ορθώς μας επισημάνθηκε ότι πριν την Άννα Χατζηπλάτων, πρόεδρος συλλόγου είχε υπάρξει (και μάλιστα και στον χώρο του μπάσκετ και σε επίπεδο ΑΣ) η πάντα δραστήρια και στις επάλξεις Ευγενία Φραγκούλη!

Σαφέστατη είναι παράλειψή μας, καθώς η Ευγενία Φραγκούλη ήταν πρόεδρος της Αρτέμιδας Βόλου, πριν αυτή μετεξελιχθεί σε Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μας θύμισαν ότι είχε προχωρήσει στην ίδρυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου στην εποχή του ΑΣΚ μαζί με τον Αντώνη Ξηρό.

Όπως και να έχει, πλέον η Ευγενία Φραγκούλη μπορεί να έχει ρίξει κάπως τους ρυθμούς της, αλλά στο Αναπτυξιακό της ΕΣΚΑΘ για τις νέες αθλήτριες παραμένει σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε, όπως επισημαίνεται, πρόκειται για την πρώτη ένωση στην Ελλάδα που έχει ήδη σχηματίσει μικτές ομάδες κοριτσιών και κάναμε και το πρώτο μικρό τουρνουά.

Mea Culpa!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.