Μέχρι 18 Μαρτίου οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΟΚ

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχει μπει η ΕΟΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων εκπνέει στις 18 Μαρτίου, ενώ οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 28 του μηνός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι στις 18 Μαρτίου 2021 λήγει η προθεσμία για τη κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, που θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου 2021.Οι υποψήφιοι, εκτός από την έγγραφη πρόταση υποψηφιότητάς τους από το αθλητικό σωματείο στο οποίο είναι ενεργά μέλη, θα πρέπει να καταθέσουν και Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα και οι περιορισμοί που προβλέπονται στο άρθρο 22 του ν. 2725/1999, στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΟΚ».

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων συνεχίζεται, με τους Παναγιώτη Φασούλα και Ευθύμη Ρεντζιά να αναμένονται για μία ακόμη φορά στον Βόλο, την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου. Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι επικεφαλής της κίνησης «Πρώτα το μπάσκετ» και έχει στο πλευρό του τον Ευθύμη Ρεντζιά αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστα Νικάκη. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που ο Παναγιώτης Φασούλας επισκέπτεται τη Θεσσαλία και την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, έχοντας συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων και στο πρόσφατο παρελθόν. Από την άλλη, Βαγγέλης Λιόλιος και Άγγελος Παπανικολάου συνεχίζουν κι αυτοί τη δράση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.