Μεγάλη ανατροπή για τη Νίκη, 9-8 τον ΟΥΚΒ

Μία νίκη που τη φέρνει κοντά στην παραπάνω κατηγορία σημείωσε η Νίκη Βόλου την Παρασκευή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, όπου συμμετέχουν οι έξι καλύτερες ομάδες.

Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζοντας στο βολιώτικο ντέρμπι τον ΟΥΚΒ επικράτησαν με 9-8, ανατρέποντας το εις βάρος του 6-3 στο τρίτο οκτάλεπτο και περνώντας μπροστά αυτό το διάστημα με 6-7 χάρη σε επιμέρους σκορ 0-4 με εκπληκτική απόδοση. Μάιστα συνέχισαν το σερί τους και στο τελευταίο οκτάλεπτο, με συνέπεια το σερί να διευρυνθεί στο 0-6 (6-9), ενώ ο ΟΥΚΒ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 8-9.

Σε δηλώσεις του στο magnesiasports ο προπονητής της Νίκης Δημήτρης Μπλάνας τόνισε: «Είχαμε πίστη στο πλάνο, ξέραμε ότι λείπουν σημαντικοί μας παίκτες, ενώ ο Λευτέρης Παρασκευάς, παρότι είναι εξουθενωμένος κι έχει χάσει πολλά κιλά, ήταν ηρωικός και ήρθε να βοηθήσει. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα δεν είχαμε αμυντική ισορροπία, αλλά όταν τη διορθώσαμε στα επόμενα, κάναμε την ανατροπή. Είναι σημαντική νίκη γιατί τον ΟΥΚΒ τον συγκαταλέγω στα φαβορί για την άνοδο. Έπεσε μεγάλη βάρος και πίεση στους μικρούς, που έχουν ρόλο στην ομάδα και αγωνίζονται στο μισό παιχνίδι. Δυστυχώς κάθε μέρα θα είμαστε και λιγότεροι, αφού την Κυριακή δε θα έχουμε τον Τζαμτζή».

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 0-4, 2-2

Τα γκολ για τη Νίκη σημείωσαν οι: Δανιήλ 5, Γλούμης 2, Τζαμτζής 2,

Τα γκολ για τον ΟΥΚΒ σημείωσαν οι: Κολημήτρας 2, Χρ. Μαρινάγης 2, Στεργίου 1, Βαφειάδης 1, Παπαβασιλείου 1, Γ. Μαρινάγης 1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.