Μεγάλη ευκαιρία για το +5 έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον μεθαυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο Βασδέκειο

Τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών θα έχει μεθαύριο Τετάρτη (29/11) στο Βασδέκειο με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 15.00 στο εξ αναβολής παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής ο Ολυμπιακός Βόλου.

Κι αυτό γιατί ο Θησέας έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις στον Αλμυρό με το ισόπαλο 1-1 και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν και θα είναι τεράστια έκπληξη, αν δεν το κάνουν, απέναντι στον θεωρητικά αδύναμο Πανιώνιο Νέας Ιωνίας.

Από κει και πέρα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν να μάθουν και πού θα οριστεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Αγία Άννα, η οποία αγωνίζεται στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ την ερχόμενη Παρασκευή κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ για τα όσα αναγράφονται σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στον φύλλο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ αποτελείται από δύο νομικούς, την Αικατερίνη Βλαχάβα και τον Άλκη Γκανάτσιο, αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμά Μακρή.

Η εν λόγω Επιτροπή, ως γνωστόν, πήρε απόφαση με  ψήφους 3-0, να παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου μακριά από το ΕΑΚ δυο αγώνες, αλλά με φιλάθλους για όσα έγιναν στο ματς του Αλμυρού, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 800 ευρώ.

Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι αναμένεται να επιβάλουν νέα ποινή για την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά την πρώτη τιμωρία, η διοργανώτρια αρχή θα είναι αυτή που θα υποδείξει το γήπεδο, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι ερυθρόλευκοι ως γηπεδούχοι με Ακρόπολη και Σκιάθο, καθώς δεν τους επιτρέπεται, όπως αναφέρθηκε, να αγωνιστούν στο ΕΑΚ.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.