Μεγάλη νίκη για τις γυναίκες της Αργούς στην έναρξη της Α2

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς στην Α2 Εθνική κατηγορία, που πήρε το διπλό με 1-3 σετ στο ματς με την ΕΑΛ.

Μέσα στην καυτή έδρα της λαρισινής ομάδας τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου με ανανεωμένο σύνολο έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους από την έναρξη του 1ου σετ, κατακτώντας δύσκολα με 23-25.

Ανάλογη συνέχεια είχε και το δεύτερο σετ με 22-25, ενώ στο τρίτο σετ δημιουργήθηκε μια «κοιλιά» στην απόδοση των παικτριών. Ετσι, χάνοντας 7 σερβίς και παρουσιάζοντας πρόβλημα στην υποδοχή, το σετ πήγε στην εξαιρετική ομάδα της ΕΑΛ κατακτώντας το με 25-18.

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν με απίστευτη φρεσκάδα σαν μην έχουν παίξει ήδη τρία γεμάτα και δύσκολα σετ και εδώ αποδεικνύεται η πολύ καλή προετοιμασία που έχουν κάνει υπό τις οδηγίες του κ. Πλάτωνα Βούλγαρη. Έτσι με καταπληκτική εμφάνιση ήρθε η νίκη με 21-25 και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η σύνθεση της ομάδας και οι πόντοι των παικτριών ήταν:

(Σταθόπουλος-Φουρκιώτης)

Βενέτη Κλειώ 5 πόντους

Προκούντινα Πολίνα 24 πόντους

Αργυροπούλου Μαρίνα 21 πόντους

Πόλη Βικτώρια 5 πόντους

Γερολυμάτου Ελινα 5 πόντους

Ξάνθη Πολίτα 10 πόντους

Κασιούρα Βασιλική 1 πόντο

Τζιοβάρα Γιώτα

Μαστρογιάννη Ασημίνα

Κασιούρα Χαρά

Στύλα Στεργιάνα

Σουντουλουμάκη Αγγελική

Καλοφορίδη Μαρία

Κάστανου Λήδα (τραυματίας)

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, συγχαίρουν το προπονητικό επιτελείο και όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την ομάδα της ΕΑΛ για την εξαιρετική εμφάνιση.

Εύχονται δε στα κορίτσια την ανάλογη συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα που μόλις τώρα άρχισε.

Επόμενος αγώνας στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς την Κυριακή 29-10-2023 με ακόμα έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τη Νέα Γενεά Θεσσαλονίκης στις 18.00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.