Μελετούν τους υποψήφιους αντιπάλους στη Νίκη

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίζονται οι προπονήσεις της Νίκης Βόλου και θα διεξάγονται εκεί μέχρι το Σάββατο, αφού ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει αποφασίσει ότι μόνο την Κυριακή θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές την τρέχουσα εβδομάδα. Άπαντες γυμνάζονται κανονικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θυμίζουμε ότι μία αγωνιστική τιμωρίας έχουν να εκτίσουν ακόμη οι Ρόβας και Ντινιωτάκης.

Παράλληλα, το προπονητικό team έχει αρχίσει να μελετά τους τρεις υποψήφιους αντιπάλους, Νέστο Χρυσούπολης, Τρίγλια και Θεσπρωτό, και μέχρι την κλήρωση της Μεγάλης Δευτέρας, που θα οριστικοποιηθεί ποια ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη της Νίκης σε διπλούς αγώνες στις 5 και τις 12 Μαΐου, θα έχει σχηματίσει μία εικόνα, ώστε να μην αρχίσει από το μηδέν η κατασκοπεία, μπαίνοντας πλέον από την επόμενη βδομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, για τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν όλη τη χρονιά.

Σημασία δίνεται και στην ανύψωση της ψυχολογίας και σίγουρα σ’ αυτήν την κατεύθυνση βοηθά και η καλή εμφάνιση και νίκη μέσα στην Κατερίνη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με 1-2 επί του Πιερικού, μίας ομάδας που είχε να χάσει εννιά αγωνιστικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.