Μέσα ο Καμπαγέρο, εκτός ο Βοσκόπουλος

Φάση από το Νίκη-Ασπρόπυργος
Περιμένει ένα.... «ναι» η Νίκη Βόλου

Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Καμπαγέρο αναμένεται να δώσει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στην πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα των Τρικάλων, καθώς ο Αργεντίνος είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και το Σάββατο απέναντι στα Τρίκαλα. Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Καμπαγέρο κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του όσον αφορά φυσική κατάσταση και γενικότερη ετοιμότητα και για μία ακόμη ημέρα ακολούθησε κανονικά το ομαδικό προπονητικό πρόγραμμα.

Τα δεδομένα είναι όμως τελείως διαφορετικά για την περίπτωση του Βοσκόπουλου. Ο τραυματισμός συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί 32χρονο αμυντικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί απέναντι στη Βέροια. Με το παιχνίδι με τα Τρίκαλα να έχει οριστεί για το Σάββατο, μοιάζει πλέον σίγουρο ότι ο Βοσκόπουλος δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για μία ακόμη αγωνιστική.

Έρχονται ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά…
Με δεδομένη παράλληλα την κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι από πλευράς Νίκης, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου αναμένονται ανακοινώσεις.

Πρώτος στόχος για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» είναι να κλείσει οριστικά το θέμα ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος από το νέο έτος. Φαίνεται ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ρήγας Στύλλας δεν γύρισε με… άδεια χέρια από την Ισπανία, αλλά με αποτελέσματα από επαφές και συζητήσεις που είχε. Αυτά τα αποτελέσματα φαίνεται ότι θα βρουν σύντομα εφαρμογή στη Νίκη Βόλου, με τη διοίκηση κάτι να ετοιμάζει αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα αλλά και ανυπομονησία που πηγάζει από την αναμονή για ένα… «ναι».

Από εκεί και πέρα, στα υπόψη υπάρχουν και άλλοι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο να έχει μελετήσει τις περιπτώσεις τους, ωστόσο οι περιπτώσεις τους είναι σίγουρα πιο εύκολες στο να «κλείσουν» σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί φέτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.