Μετά από 108 μέρες γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από τις 2 Νοεμβρίου του περασμένου έτους είχαν διακοπεί οι προπονήσεις για τις ομάδες της Football League, καθώς τότε είχε μπει σε «κόκκινο» καθεστώς η περιοχή της Μαγνησίας, για να έρθει στη συνέχεια το  διάγγελμα Μητσοτάκη (6 Νοεμβρίου) που έθεσε σε εφαρμογή το δεύτερο lockdown. Ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε να βρεθεί στο γήπεδο από τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, με αποτέλεσμα η σημερινή ημέρα να είναι σημαντική, καθώς οι παίκτες συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου μετά από 108 ημέρες ατομικών προπονήσεων και προσπάθεια διατήρησης απλά της φυσικής κατάστασης!

Μάλιστα για κάποιους ήταν μία από τις πρώτες συναντήσεις με το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες τους επί χόρτου, αφού ο Ερέρα αποκτήθηκε μόλις πρόσφατα, ο Τζούριτς από την άλλη ανακοινώθηκε χθες, ενώ ο Κολέλα είχε έρθει στον Βόλο ελάχιστες μέρες πριν επιβληθεί το δεύτερο lockdown (στις 22 Οκτωβρίου για την ακρίβεια). Από τότε ακολούθησαν πολλά γεγονότα, ωστόσο όλοι εύχονται να μην υπάρξουν προβλήματα και οι προπονήσεις τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πραγματοποιούνται ομαλά.

Ήδη από χθες Δευτέρα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ για κορωνοϊό, ώστε να αποφευχθεί διασπορά αυτού, και αυτό θα γίνεται όπως απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.