Μετά το σοκ με Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ ως τις 7/2

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/1) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός και πλέον στον Ολυμπιακό ξεκινούν την αναζήτηση σέντερ.

Ο Σέρβος σέντερ υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία, με το ιατρικό τιμ να κάνει λόγο για απουσία δύο μηνών. Με τον Μουσταφά Φαλ επίσης στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μοναδικό «καθαρό» σέντερ τον Φιλίπ Πετρούσεφ, στην πιο κρίσιμη καμπή της Euroleague και πριν από το final-8 (15-18/2) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναζητήσει τον σέντερ που θα εισηγηθεί προς απόκτηση στους αδελφούς Αγγελόπουλους σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση πλην της Euroleague, αφού ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και βάσει κανονισμών δεν μπορεί να μετακινηθεί παίκτης από μία ομάδα της Euroleague σε άλλη.

Επιπρόσθετα, τα περιθώρια στενεύουν αφού η προθεσμία για απόκτηση παίκτη στη Euroleague είναι η Τετάρτη 7η Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως στον Ολυμπιακό έχουν 15 ημέρες μόνο για να βρουν τον σέντερ που θα μπορεί να προσφέρει και μάλιστα άμεσα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θ’ αγωνιστεί απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Πέμπτη (25/1) χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ στο «5», ενώ ακολουθούν και τα ματς με την Άλμπα Βερολίνου (30/1), την Μπάγερν Μονάχου (1/2) και τη Βαλένθια (8/2). Η… λίστα των αγώνων που χάνει ο Σέρβος σέντερ σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών απουσίας δεν… έχει τελειωμό.

πηγή: amna.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.