Μεταφτσής: Διχαστική ενέργεια, που βάζει μπουρλότο στη συναίνεση

Εναντίον της κατάθεσης υποψηφιότητας των ανθρώπων της Δ.Ε. ποδοσφαίρου (του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, του γιου του Γιώργου και του Μανώλη Πολύζου) στις εκλογές του Ερασιτέχνη τάχθηκε ο Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος κατέθεσε κι αυτός υποψηφιότητα, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε δημόσια και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Δημήτρης Πέγιος, ο οποίος διαφωνεί ανοιχτά πλέον με την οικογένεια Μποτσιβάλη.

Ο κ. Μεταφτσής, που είναι στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ, ανέφερε, μιλώντας στον Βόλος 9.86 ότι εξεπλάγη αρνητικά από το γεγονός ότι στο παρά ένα και σύσσωμη η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη, χωρίς να υπάρχει προηγουμένως κάποια ενημέρωση ούτε καν στον ίδιο τον απερχόμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ν. Τσεκούρα.

Ο κ. Μεταφτσής χαρακτήρισε διχαστική την ενέργεια κι είπε ότι τον εξέπληξε αρνητικά και πως πάει να δημιουργηθεί διχασμός στην οικογένεια του συλλόγου. «Δεν είναι ανησυχητικό, γιατί το δικαιούται, καθώς δημοκρατία έχουμε», σχολίασε αρχικά, αλλά έκανε λόγο για μεθόδευση, για να μη βάλει υποψηφιότητα ο κ. Τσεκούρας, αφού κάποιοι θέλουν να κηρυχθεί έκπτωτος.

Επίσης, μίλησε για μεθόδευση με τις υπεύθυνες δηλώσεις που κατατέθηκαν (εννιά τον αριθμό), την οποία θεωρεί ύποπτη, λέγοντας ότι υπήρχε η διαδικασία του γνησίου της υπογραφής από συγκεκριμένη υπηρεσία και υπονοώντας ουσιαστικά πήγαν να τεθούν εκτός εκλογών οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ώστε να εκλεγούν μόνο αυτοί οι εννιά.

Πρόσθεσε ακόμη με νόημα πως οι εκλογές δεν αναβλήθηκαν για τεχνικούς λόγους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής, αλλά για ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς κάποιοι άνθρωποι θα έχαναν τη δουλειά τους. Επομένως, έκρινε ότι καλώς αναβλήθηκαν οι εκλογές.

«Πήγε να δημιουργηθεί κάτι εν κρυπτώ κάτι που είναι επιλήψιμο τη δεδομένη στιγμή, γιατί χρειάζεται η συσπείρωση όλων. Αν εμείς που αναζητούμε τη συναίνεση, βάζουμε μπουρλότο στη συναίνεση του Ολυμπιακού Βόλου, τότε εντάξει», ήταν το κατηγορώ του κ. Μεταφτσή εμμέσως πλην σαφώς για τους ηγέτες της Δ.Ε. ποδοσφαίρου. Μάλιστα τους συνέστησε να προσέξουν και να μην έχουν τέτοια πρεμούρα για τις εκλογές. «Πρέπει να πούμε ότι το όνομα δεν εκχωρείται και συγχωνεύσεις δε γίνονται. Εμείς έχουμε κάνει όρκο τιμής ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αλλάζει όνομα και σημαία», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του

Από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β., κ. Πολυχρόνης Ζάχος, ξεκαθάρισε τα εξής στον Βόλος 9.86: «Η υπεύθυνη δήλωση και αν δεν υποβληθεί δεν αλλάζει κάτι στην υποψηφιότητα. Όσοι όμως δεν υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση μετά την εκλογή τους χάνουν τη θέση τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.