Mετάλλια για Βολιώτες στο Πανελλήνιο Masters 2021

Διακρίσεις στη Λάρισα για την κολύμβηση

Με μετάλλια επέστεψαν στη βάση τους Βολιώτες και Βολιώτισσες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, με μια αποστολή έντεκα αθλητών και μετά από κενό σχεδόν δυο ετών ο ΟΦΑ Μαγνησίας απέσπασε έξι πανελλήνια μετάλλια. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Βαλαμουτοπούλου κατέκτησε δύο χρυσά και ένα αργυρό, και από ένα αργυρό οι Γιάννης Καραφυλλάκης, Ευθυμία Μιχαήλ, και Κώστας Βαΐτσης.  Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι Ελευθερία Σκρίμπα, Γεράσιμος Μουλάς, Ιφιγένεια Τίγκα, Κώστας Σακελαρόπουλος, Νίκος Μαναβέλας, Δημήτεης Χριστόπουλος και Αλέξανδρος Δραγογιάννης.

Παράλληλα, στην κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στα 1500 μ ελεύθερο Ανδρών έφτασε ο Αντώνης Κρύσιλας, αγωνιζόμενος με τη Νίκη Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Masters.

Με ανακοίνωσή της εξάλλου η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου: «Εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη, που αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου, αθλητή κι επιστήμονα, με εξαιρετικό βιογραφικό. Μάλιστα από φέτος, ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του ΤΕΦΑΑ  Αθηνών και διδάσκει  στα νέα παιδιά, αυριανούς προπονητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.