Μετάλλια και θέσεις οκτάδας για τον ΟΕΑΝΑΒ στους Χειμερινούς Αγώνες Βόρειας Ελλάδας

Στο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης διεξήχθη με συμμετοχή 1000 αθλητών από 70 σωματεία της Βορείου Ελλάδος το Χειμερινό Πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο ΟΕΑΝΑΒ συμμετείχε με 19 κολυμβητές και κολυμβήτριες, φτάνοντας στην κατάκτηση πέντε μεταλλίων.

Από αυτά, τα δύο ήταν αργυρά στα 50 και 100 ύπτιο και το ένα χάλκινο στα 50 ελεύθερο Παγκορασίδων Α’ από την Ιωάννα Ασήμου και δύο αργυρά από το Θανάση Μακρή στα 400 και 800 ελεύθερο εφήβων.

Τέταρτες θέσεις κατακτήθηκαν από τον Απόστολο Αλεξίου στα 100 ελεύθερο Παμπαίδων Α’ και την Ηλία Θεοδώρα στα 200 πεταλούδα κορασίδων, 5η θέση στα 4χ100 ελεύθερο Παμπαίδων Β΄(Γαβρινιώτης/Ζούνης/Θειακός/Λούπας) και από τον Γαβρινιώτη Αλέξανδρο στα 200 ελεύθερο Παμπαίδων ΄Β, έκτες θέσεις από την Καραΐσκου Μαργαρίτα στα 100/200 ύπτιο και 200 Μικτής ατομικής Παγκορασίδων Β΄ και από τον Γαβρινιώτη Αλέξανδρο στα 50 ελεύθερο Παμπαίδων Β’, έβδομες θέσεις από τους Ηλία Θεοδώρα στα 100 πεταλούδα κορασίδων και Αλεξίου Απόστολο στα 400 και 800 ελεύθερο Παμπαίδων Α’ και μία 8η θέση στα 4×200 ελεύθερο Παμπαίδων B’ (Λούπας/Ζούνης/Θειακός/Γαβρινιώτης).

Πολύτιμους βαθμούς έδωσαν στην ομάδα οι Νέου Αλεξάνδρα, Μιχαηλίδης Παντελής, Καπάλα Δροσιά, Μαλανδρίνου Δήμητρα, Μυτιλιού Κατερίνα, Παπακρίβου Αθηνά, Μιχαηλίδη Μυροφόρα. Συμμετείχαν με πολύ καλή εμφάνιση και οι Βενέτη Διώνη, Χουτζιούμη Χριστίνα και Γιάκας Αλέξανδρος. Όλοι οι αθλητές σημείωσαν ατομικές επιδόσεις που ικανοποίησαν τους προπονητές τους Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου και Βασίλη Κατσικόπουλο.

Επίσης η Βολιώτισσα αθλήτρια Πηνελόπη Προβίδα που αγωνίστηκε με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και προπονείται με τον ΟΕΑΝΑΒ κατέκτησε 2 χρυσά στα 50 και 100 ελεύθερο και ένα αργυρό στα 200 ελεύθερο κορασίδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπεύθυνοι έφοροι του τμήματος κολύμβησης του ΟΕΑΝΑΒ συγχαίρουν τους αθλητές, αθλήτριες και τους προπονητές τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.