Μητσοτάκης για το κλείσιμο των γηπέδων: «Τα μέτρα που είχαμε πάρει δεν ήταν αρκετά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, στο περιθώριο της συμμετοχής του στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, συμμετέχοντας στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και στο ζήτημα της οπαδικής βίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε συγκεκριμένα ότι τα μέτρα που είχε λάβει η Πολιτεία πριν από την τελευταία επεισόδια δεν ήταν αρκετά και γι’ αυτό χρειαζόταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες:

“Όταν παίρνουμε αποφάσεις στην κυβέρνηση δεν μετράμε τη δημοτικότητα των αποφάσεων. Δεν κάνουμε πολιτική με γνώμονα τις δημοσκοπήσεις. Είναι σαφές ότι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είχαν φτάσει σε ένα σημείο όπου χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις. Είναι επίσης σαφές πως τα μέτρα που είχαμε πάρει δεν ήταν αρκετά.

Από εκεί και πέρα, η ορθότητα των μέτρων μας θα φανεί στην πορεία, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και να επιτρέψουμε στους Έλληνες να απολαμβάνουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου μακριά από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.