Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για συμπόρευση Αίαντα-Ανδρωνά

Συνάντηση για τις κερκίδες στα μέσα της νέας εβδομάδας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας Αίαντα-Ανδρωνά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να πορευθούν μαζί και για τη σεζόν 2022-2023, μιας και ο Αίαντας Σούρπης, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του Β’ Ομίλου, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή Πύρασο. Από τη στιγμή που φαίνεται να κλείνει το πρώτο μεγάλο θέμα για την ομάδα της Σούρπης, πλέον οι άνθρωποι του Αίαντα θα επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο, μετά και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Μεθαύριο Τρίτη, 7 Ιουνίου, θα γίνει η ευθυγράμμιση του γηπέδου, ώστε όλα τα κομμάτια που τοποθετήθηκαν να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή. Πλέον, όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο συνειδητοποιούν τη χρησιμότητα του ανακαινισμένου γηπέδου, μιας και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για παίκτες και μεταγραφικούς στόχους. Επίσης, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνει συνάντηση των ανθρώπων της Διοίκησης του Αίαντα με τον μηχανικό της Περιφέρειας, ώστε να συζητηθεί το …ξεπάγωμα των κερκίδων του γηπέδου της Σούρπης, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το «magnesiasports», πριν από μερικές εβδομάδες.
Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, με μεγάλο αποκορύφωμα της γιορτής που θα διοργανωθεί από τον Αίαντα, το φιλικό με την ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ανανεώσεις και …αποχωρήσεις
Ταυτόχρονα, γίνονται και οι ανανεώσεις με παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό κατά την περυσινή σεζόν, όπως οι Αντώνης Ράπτης, Εμιλιάνο Μπιρτσάι και Γιάννη Ξηροκώστα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι πολύπειροι Παναγιώτης Βούλγαρης και Αλέκος Αραπίτσας. Μάλιστα, ίσως το δίδυμο των παικτών να αποτελέσει και τους προπονητές της ακαδημίας του Αίαντα, η οποία θα ανασυσταθεί. Στην ομάδα της Σούρπης θα συνεχίσει κατά 99% και ο Στάθης Μακανίκας, όπως και ο Δήμος Τσόγκας, ο οποίος αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν. Συζητήσεις γίνονται και με τους Χαλάτση, Πλαβό και Χειλά, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει στον Αίαντα, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάτι τέτοιο και για τους άλλους δύο.

Μεταγραφικοί στόχοι
Επαφές με παίκτες οι οποίοι έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι υπεύθυνοι του Αίαντα. Βασικός στόχος είναι η ομάδα να ενισχυθεί με ντόπιους και ταλαντούχους παίκτες. Ένας μεταγραφικός στόχος είναι ο νεαρός επιθετικός Μάριος Κομπούρας, ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα του Άθλου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, αποδεικνύοντας ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Ερωτηματικό ο Κατσαβριάς
Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Θανάση Κατσαβριά, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα με τα τέρματα που πέτυχε, για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας κατά το περυσινό πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του Αίαντα επιθυμούν να συνεχίσει να βρίσκεται μαζί τους, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει θέση στο γήπεδο και να αναλάβει προπονητικό πόστο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει επιθυμία συνεργασίας με τον Αχιλλέα Αχιλλείου, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων προπονητικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.