Μπέος: Κλείνει η Νεάπολη για επανασπορά, μόνο η Νίκη κατέθεσε εγγυητική

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος πληροφόρησε αφενός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καταθέσει την εγγυητική για τη Νεάπολη και αφετέρου ότι το γήπεδο θα κλείσει για επανασπορά από τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα και στον Ολυμπιακό Β. και στη Νίκη Β., που θα πρέπει να αναζητήσουν έδρα αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 και τόνισε τα εξής:

“Να σταματήσει το παραμύθι της παραπληροφόρησης. Καμία εγγυητική δεν έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου γα τη Νεάπολη. Αν θα καταθέσει, θα τηρηθεί η συμφωνία και θα πάρει το γήπεδο. Αν ο Ολυμπιακός Β. καταθέσει την εγγυητική και τηρήσει τους όρους, θα πάρει τη Νεάπολη, αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι ότι τη Δευτέρα κλείνει το γήπεδο. Την περασμένη Δευτέρα έκλεισε το ΕΑΚ, αυτή τη Δευτέρα κλείνει η Νεάπολη και την επόμενη Δευτέρα το Πανθεσσαλικό. Το πόσο θα κλείσει το ξέρουν οι γεωπόνοι, περίπου 17-20 μέρες.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη κατέθεσε 30.000 σε λογαριασμό, για να εκδοθεί εγγυητική τραπέζης κα γι’ αυτό μπαίνει μέσα την Κυριακή. Δείχνουμε ότι ο Δήμος δεν έχει πρόβλημα με τις ομάδες, απλώς πρέπει να τηρούνται τα συμφωνηθέντα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.