Μπράτσος: «Βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Στη δήλωσή του μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Κώστας Μπράτσος στάθηκε στα θετικά μηνύματα που του έδωσε η ομάδα του, ωστόσο επεσήμανε την ανάγκη για βελτίωση και να βρουν οι παίκτες του μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Αναλυτικά η δήλωση του 46χρονου Βολιώτη τεχνικού στην κάμερα της Nova:

«Πάντα το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο, έτσι είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ηττηθήκαμε 1-0 και στο δεύτερο κερδίσαμε 1-0. Μπήκαμε στο γήπεδο και προσπαθούσαμε να διαβάσουμε το παιχνίδι με τις αλλαγές του αντιπάλου κα τα καινούργια δεδομένα. Αυτό μας κόστισε σε συγκέντρωση και σωστή διαχείριση, όταν είχαμε την μπάλα και όταν δεν είχαμε την μπάλα.

Όταν βρήκαμε τον ρυθμό μας και προσπαθούσαμε να βγάλουνε επιθέσεις, όπως και βγάλαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία φάση που ήταν δικιά μας, μία εύκολη φάση. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε με ένα όμοιο γκολ, που ήταν εκτός ρυθμού αγώνα και το παιχνίδι άνοιξε. Και ο αντίπαλος και εμείς θέλαμε τη νίκη και κυνηγήσαμε με μανία το αποτέλεσμα και αν είχαμε ένα καθαρό σουτ, ίσως το παίρναμε.

Σίγουρα θέλουμε βελτίωση και οι παίκτες να βρουν τη χημεία μεταξύ τους. Το είδαμε αυτό σε πολλές φάσεις. Κάποιες φορές η μπάλα έπρεπε να πάει μπροστά και έμενε κολλημένη και κάποιες φορές έπρεπε να γυρίσουμε την μπάλα και έφευγε γρήγορα μπροστά. Αυτό είναι δική μας αρμοδιότητα και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά».

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.