Να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη με τρίποντο επί της Καβάλας θέλει η Νίκη

Την αξιόλογη Καβάλα, η οποία δεν έχει ακόμη τρίποντο εκτός έδρας σε τέσσερα ματς και βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς, έξι περισσότερους από εκείνη, υποδέχεται σήμερα η Νίκη Βόλου στη Νεάπολη στις 15.00 για την 10η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επιδιώκει παρά τα προβλήματά της, με τα οποία έχει μάθει να ζει, να πάρει το τρίποντο, που θα της επιτρέψει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται ακόμη παρά τα τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με τις ισοπαλίες εκτός έδρας κόντρα σε Διαγόρα και Τριγλία και το τρίποντο επί του Ολυμπιακού Β.

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν τη χρονιά της ανόδου για τη Νίκη στη Superleague. Και στα δύο ματς η βολιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0. Το ματς στην Καβάλα έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2013 και είχε σκοράρει δύο γκολ ο Γέσιτς κι ένα ο Γκότοβος, ενώ το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό διεξήχθη στις 23 Φεβρουαρίου του 2014. Ο Χρήστος Τζιώρας είχε πετύχει δύο γκολ στο 9’ και το 78’ και ένα ο Δημήτρης Ζουλιώτης στο 57’.

Με δεδομένο ότι εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ και πως οι Παγώνης,  Τσιώλης, Βοσνιάδης και Ιορδανίδης, που επίσης λόγω τραυματισμών δεν μπορούν να είναι στην ενδεκάδα, αλλά θα μπουν στην 18αδα, σφίγγοντας τα δόντια, αυτοί που υπολογίζονται να ξεκινήσουν τον αγώνα είναι οι Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Μπιτσάκος, Μπαλάφας (επιστρέφει μετά από έκτιση ποινής τεσσάρων αγωνιστικών), Λ. Γκαρσία, Κρουθ, Καπός, Ροχάνο (πιθανό βασικό σχήμα), Κ. Παπαδόπουλος, Μασκουνιάν και Λίτσιος.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος στον αγώνα της Νίκης με την Καβάλα είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Προπονήθηκε στην Αγριά η Καβάλα

Στο γήπεδο της Αγριάς έκανε χθες το τελευταίο χαλάρωμα η Καβάλα ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, που είχε βοηθό του πριν λίγα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης τον Στάικο Βεργέτη, έχει πάρει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Δήμιζας Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καζαντζίδης Ιωάννης, Ορφανίδης Λάζαρος, Μαϊδανος Γεώργιος, Αρναούτογλου Παναγιώτης, Κέρθι Ευάγγελος, Θωμαΐδης Γεώργιος, Μελισσόπουλος Ραφαήλ, Vosahlik Jan, Άμπντελ Χαντί Αγγελος, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Παυλίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Βασίλης, Καθάριος Παύλος Σουλεϊμάν Οκάν, Τσολακίδης Γεώργιος, Παπαστεριανός Αγγελος, Στικας Απόστολος,, Κουτσούμπας Βασίλειος

To πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής

Σάβββατο 30/11 (15:00)

Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βέροια-Καλαμάτα

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Νίκη Βόλου-ΑΟ Καβάλα

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

4ος:  Κουκούλης (Λάρισας)

Ένωση Ασπροπύργου-Ιάλυσος

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

 

Κυριακή 01/12 (15:00)

Θεσπρωτός-Αιγάλεω

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

Ιωνικός-ΠΟ Τρίγλιας

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

 

Η βαθμολογία

  1. Τρίκαλα 19
  2. Ιωνικός 17
  3. Καβάλα 15
  4. Βέροια 15
  5. ΟΦ Ιεράπετρας 14
  6. Διαγόρας 13
  7. Ολυμπιακός Βόλου 13
  8. Ασπρόπυργος 11
  9. Καλαμάτα 11
  10. Τρίγλια 10
  11. Νίκη Βόλου 9
  12. Θεσπρωτός 8
  13. Αιγάλεω 8
  14. Ιάλυσος 6

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.