Νέα ήττα για τον Θησέα, 3-0 από τη Νέα Αρτάκη

Δεν ξέρει κανείς άλλος παρά οι ίδιοι αν τα προβλήματα στην ομάδα έχουν λυθεί, αλλά τα αποτελέσματα συνεχίζουν να παραμένουν άσχημα για τον Θησέα Αγριάς, που γνώρισε μία ακόμη ήττα και η θέση του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και ο κίνδυνος υποβιβασμού αυξάνεται, μετά την ήττα και από τον ΑΟ Νέας Αρτάκης με σκορ 3-0.

Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Αρτάκης άνοιξε το σκορ μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο(!) της αναμέτρησης, με τον Μεγάλο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσιρίμπα. Από εκεί και πέρα στο 10’ ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που σκόραρε για το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Τσούπρος στο 86’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΟ Νέας Αρτάκης: Μανωλικίδης, Στασινόπουλος, Στάρις (68′ Γριζανίτης), Τσούπρος, Καραμπάς (55′ Αντωνάκης λ.τ.), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (68′ Κατσαρής), Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν (83′ Ζαχαρόπουλος), Χατζηστάμου.

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπαςς (83′ Κοντοστάθης), Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Μπόρας (65′ Κουτσούκης), Αλμασίδης, Παπαδήμος (64′ Σιώμος), Χατζησταματής (83′ Μασούρας), Καρατσόλης (64′ Λίτσος), Κατσιγιάννης, Τσιανάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.