Νέα ήττα του ΟΥΚ Βόλου, 5-10 από τον Πανιώνιο

Ένα σχετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι και τις αρχές του τρίτου οκταλέπτου έδειξε ο ΟΥΚ Βόλου αλλά μετά το μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου, δεν κατάφερε και στο πρωτάθλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα 5-10 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου έμεινε χωρίς νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι Βολιώτες το πάλεψαν γερά και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου με 4-3. Στη συνέχεια, όμως, οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και έκαναν την ανατροπή μέχρι το τελικό 5-10.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-7, 5-10.

ΟΥΚ Βόλου (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γλούμης, Στεργίου Δ., Πετρόπουλος, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 3, Μαρινάγης Γ. 1, Βασιλούδης 1, Νάσιος, Χαλάμ, Μπομπός.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 4, Αναγνώστου, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.