Νέα νίκη για την Κ12 της ΕΠΣΘ, 2-3 την Εύβοια

Με τη νίκη επιστρέφει στον Βόλο από την Εύβοια η Μικτή Κ12 της ΕΠΣΘ, καθώς πήρε το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα χάρη στο τελικό 2-3.

Οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου προηγήθηκαν μάλιστα με 0-3 στην αναμέτρηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν κατά σειρά οι Βάιος, Κρομμύδας (Πύρασος) και Παπαστεργίου πριν μειώσει η ομάδα της Εύβοιας στο τελικό 2-3.

Για την Κ12 της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν ως βασικοί οι: Τζέκας, Σταμπουλής, Βάιος, Βελετζάκος, Παπαστεργίου, Ράιος Λ., Μπαντής, Κρομμύδας, Γκαραβέλας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Ράιος Γ., Μαυρουδής, Μπαλαμώτης και Κανούλας ενώ στον πάγκο έμεινε ο Δίχτας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή ο Κρομμύδας της Αγίας Άννας, καθώς ανέβασε πυρετό και δεν ήταν σε θέση να συμμετέχει. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της αποστολής του αφιέρωσαν τη νίκη στην αναμέτρηση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα για τις ομάδες κάτω των 12 ετών άρχισε μόλις φέτος, μετά την κατάργηση του πρωταθλήματος Κ16, με εννιά παίκτες σε κάθε ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, που είναι μικρότερος για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Παράλληλα κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 30 λεπτών (συνολικά ο αγώνας διαρκεί 60 λεπτά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.