Νέα σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου στις 6/5

Δεν έβγαλε είδηση η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι εμπλεκόμενοι φορείς, πλην του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Μόλις μία ώρα διήρκησε η διαδικασία, από την οποία δεν προέκυψε τίποτα το ουσιαστικό, οπότε προγραμματίστηκε και νέα συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα (6/5), στην οποία αναμένεται να δώσει το παρόν και ο Γιώργος Βασιλειάδης και εκεί θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν ο τελικός θα διεξαχθεί με κόσμο ή, όχι.

Την Ένωση εκπροσώπησαν, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, οι Νίκος Σμπαρούνης, Νίκος Χαριτάκης και ο υπεύθυνο ασφαλείας, Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Η θέση των «κιτρινόμαυρων» ήταν ξεκάθαρη και ζήτησαν να διεξαχθεί ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο με την παρουσία κόσμου, να ισχύσει δηλαδή, ότι και στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (ανοικτό ΟΑΚΑ με 8 θύρες).

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δεν άλλαξαν στάση. Επαναδιατύπωσαν την θέση τους να διεξαχθεί ο τελικός με την παρουσία οπαδών στος εξέδρες, σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή ο Γ.Βασιλειάδης αποφασίσει να γίνει το ματς «κεκλεισμένων των θυρών», τότε οι εκπρόσωποι των πρωταθλητών ζήτησαν να μη γίνει το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Αν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, δεν θέλουμε να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ» τόνισαν οι «ασπρόμαυροι». Από την ΑΕΚ, πάντως, υποστήριξαν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς καταργεί τη δυνατότητα χρήσης του VAR.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.