Νεάπολη για το Νίκη Βόλου-Εργοτέλης, φιλικό στο ΕΑΚ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η αδυναμία χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλάζει τα πλάνα για τη Νίκη Βόλου, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Νεάπολης.

Εκεί όμως ο Ολυμπιακός Βόλου είχε προγραμματίσει φιλικό αγώνα με την Κηφισιά την ίδια μέρα, στις 16:30, οπότε χρειάστηκε να βρεθεί αγωνιστικός χώρος και γι’ αυτόν, μιας και δεν υπήρχε καμία περίπτωση αναβολής του προγραμματισμένου αγώνα προετοιμασίας. Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Κηφισιά θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου(!) με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν έστω για ένα παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Βόλου σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00, με την ομάδα να έχει να αγωνιστεί στο ΕΑΚ από την 1η Απριλίου του 2018 και από το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2017-18.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 4 του ΕΑΚ. Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ θα υπάρξει μικρός αριθμός θεατών στο γήπεδο. Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.