Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θήβα

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στη Θήβα του ΑΟ Υπάτου με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γλυνό στο 34’, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να ισοφαρίσει στο 53’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόλα, το οποίο κέρδισε σε ανατροπή του ο Σκοπελίτης, για να πάρει τελικά τη νίκη με σκόρερ για δεύτερη φορά τον Κόλα, όταν ο Ντινιωτάκης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα για τον επερχόμενο Κόλα και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό σκορ. Σίγουρα, πρόκειται για μία νίκη σε ένα φιλικό αγώνα, αλλά σίγουρα αυτή θα κάνει καλό στην ψυχολογία των παικτών και γενικότερα σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Καβουσάκης, Λάμπος, Παπαϊωάννου, Ψιάνος, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης, Σκοπελίτης, Κόλα, Σκοπελίτης, Αναστασίου, Διαμαντόπουλος, Ντινιωτάκης. Στην επανάληψη πέρασαν στον αγώνα και οι Κόφφας, Καρατζώλης, Σταμπουλής, Κατσαγεωργίου, Παπαδήμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.