Νηνεμία μέχρι τη ΓΣ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ τυπικής σημασίας είναι ο αγώνας με τον Μακεδονικό Φούφα

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα προκύψει για τον Ολυμπιακό Βόλου στην προγραμματισμένη για το απόγευμα της 2ας Μαΐου Γενική Συνέλευση, όπου το ΔΣ θα ζητήσει την ψήφο των μελών του συλλόγου για τους επενδυτές που δια αντιπροσώπου (Γιάννης Παπαδόπουλος) έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες.

Γενικότερα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει κάτι. Αν και αρχικά όλοι ανέμεναν την παρουσίαση των ονομάτων των υποψήφιων επενδυτών, αυτά δεν ήρθαν μέχρι τώρα στο προσκήνιο, κόντρα στις προβλέψεις ότι θα αποκαλύπτονταν για να γνωρίζουν όλοι με ποιους έχουν να κάνουν. Αντίθετα όχι μόνο δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό και το τι ακριβώς προβλέπει το συμφωνητικό ανάμεσα στο επενδυτικό σχήμα και το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Με το τοπίο να είναι τόσο θολό, άξιο απορίας είναι και τι ακριβώς θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση αλλά και επί ποιου κειμένου να κληθούν να ψηφίσουν τα μέλη της ΓΣ! Βέβαια, στη συνέντευξη Τύπου Τσεκούρα-Παπαδόπουλου, και ενώ είχε ήδη αναφερθεί ότι το ΔΣ μπορεί να πάρει απόφαση για συνεργασία με το επενδυτικό σχήμα, εντούτοις αναφέρθηκε ότι όλοι θέλουν να έχει η συμφωνία ισχυρή στήριξη με απόφαση της ΓΣ. Από την άλλη όμως, όταν ρωτήσαμε τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Τσεκούρα, τι θα γίνει αν η απόφαση της ΓΣ είναι αρνητική, απάντησε ότι: «Θα πάμε στα σπίτια μας, τι να κάνουμε. Αυτοί που θα ψηφίσουν θ’ αναλάβουν την ευθύνη τους στον σύλλογο. Θα συνεχίσουν αυτή την επόμενη ημέρα»! Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο κ. Τσεκούρας σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου είχε κάνει λόγο για… εμμονή όσον αφορά το ενδιαφέρον για αποκάλυψη των επενδυτών που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μέχρι τότε, απλά επικρατεί σχετική νηνεμία. Άλλωστε, με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει υποβιβαστεί, και το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα έχει γι’ αυτόν τυπική σημασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.