ΝΠΣ Βόλος: Έκλεισε Γκιουλέν, περιμένει Πουρίτα

Τον αντικαταστάτη του Σίμου Μήτογλου βρήκαν στο πρόσωπο του Ελβετού στόπερ οι οι «κυανέρυθροι». Ο Γκιουλέν την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στην Τουρκία. Έχει ύψος 1.85 ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρασχόπερς, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Πήρε μεταγραφή για την Καϊσερισπόρ, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, φορώντας τη φανέλα της για τρεισήμισι χρόνια. Πέρυσι ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός έπαιξε στην Άνακαρσπορ, καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Θυμίζουμε πως παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Σάντσεζ άρα θα υπάρξει ολικό «λίφτινγκ» στην συγκεκριμένη θέση για τη νέα σεζόν.

Για το κενό που έχει αφήσει ο Ντεντάκης στο δεξιό άκρο της άμυνας, οι ιθύνοντες στον σύλλογο φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πουρίτα. Ο Αργεντινός μπακ μίλησε και τις προηγούμενες μέρες σε εγχώρια μέσα για τον ΝΠΣ Βόλος και το πρότζεκτ της ομάδας, αναφέροντας μάλιστα λανθασμένα ότι η ομάδα προέκυψε από συγχώνευση δύο ομάδων της πόλης!

Ο αριθμός των νέων αποκτημάτων, συμπεριλαμβανομένου και των Πουρίτα και Γκιουλέν ανέρχεται στους οκτώ και έπεται και συνέχεια. Στόχος πλέον είναι η απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ που θα βοηθήσει την ομάδα στην ερχόμενη σεζόν της Superleague 1.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.